EFFICIËNTE INDUSTRIËLE TRANSPORTSLANG

Soms is een transportslang de meest efficiënte manier om een stof van de ene plek naar de andere te brengen. Een goede transportslang is dan cruciaal voor het vlot verlopen van het productieproces. In het assortiment van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. zit een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige transportslangen.

HOOGWAARDIGE TRANSPORTSLANG

Of het nu gaat om gassen, vloeistoffen of vaste stoffen, er is altijd wel een passende transportslang te vinden. Het is echter wel belangrijk dat een transportslang duurzaam is. Dat is bij de slangen van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. het geval: ze zijn slijtvast en veroudering bestendig.
Op die manier bespaart u veel geld, doordat de transportslang minder vaak vervangen hoeft te worden.

DE TOEPASSINGEN VAN EEN TRANSPORTSLANG

Een transportslang wordt universeel ingezet in de industrie. Afhankelijk van de stof die getransporteerd moet worden en de omstandigheden is er altijd een transportslang die het meest geschikt is. Zo zijn er speciale transportslangen die moeilijk ontvlambaar zijn of zelfs vlamdovend en bijvoorbeeld ook uitvoeringen die specifiek voldoen aan de hoge eisen in de levensmiddelenindustrie. Voor houtsnippers, kiezels, granulaat of metaal is er een extreem slijtvaste en heavy duty transportslang.

DESKUNDIG ADVIES EN UITSTEKENDE SERVICE

Naast een gewaarborgde en blijvende kwaliteit van onze producten, staat Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. bekend om de kennis van de actuele markteisen op het hoogste industriële niveau en het deskundig advies. Door een uitgebreide voorraad kunnen wij zorgen dat u snel de juiste transportslang in gebruik kunt nemen. Onze behulpzame en vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Voor een offerte of advies kunt contact opnemen via 0180 – 614077 of info@petervandenberg.nl.

Tipflexibele afzuigslangen – polyurethaan afzuigslang – slang met inlage