EEN SILICONENSLANG IS VEELZIJDIG EN FLEXIBEL

Een siliconenslang kan op vele gebieden en in verschillende industrieën ingezet worden. Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. heeft uit voorraad een keur aan industriële slangen leverbaar. Met vakkundig advies staan de hulpvaardige medewerkers u terzijde bij het uitkiezen van de juiste siliconenslang.

ZEER FLEXIBELE SILICONENSLANG

Een siliconenslang is niet alleen zeer flexibel inzetbaar, maar ook buigzaam. Daardoor kan deze ingezet worden voor zowel statische toepassingen als voor flexibele toepassingen. Daarnaast is de siliconenslang bestendig tegen zeer uiteenlopende omstandigheden, zoals weersomstandigheden, vocht, veroudering, UV straling, zonlicht en stoom tot 135 graden Celcius. Elke uitvoering siliconenslang heeft een eigen temperatuurbereik en er is dus ook een siliconenslang die zowel hittebestendig als koudebestendig is.

SILICONENSLANG IN VELE SOORTEN EN MATEN

Op voorraad hebben wij diverse slangen, zoals slangen met of zonder inlageschuimslangen en glaszijde slangen die geïmpregneerd of bekleed zijn met siliconen. Daarnaast hebben we een lijn met speciale radiatorslangen. U begrijpt, voor elke toepassing is een andere siliconenslang het meest geschikt. De siliconenslang is verkrijgbaar in vele maten en op aanvraag kunnen er aangepaste lengtes geleverd worden. Daarnaast zijn er op aanvraag vele extra opties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een slang die elektrisch geleidend, zuurbestendig of vlam dovend is.

GOEDKOPE BOCHTEN DOOR SLANGBOCHTEN

Naast de siliconenslang zijn er ook handige slangbochten te krijgen die ervoor zorgen dat kortere bochten haalbaar zijn met dunnere wanddiktes zonder dat er gevaar is voor dichtknikken. De voorgevormde bochten besparen ook in kosten en zijn sneller te monteren. Naast slangbochten heeft Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. alle toebehoren die nodig is voor de montage van een siliconenslang. Bent op zoek naar een industriële siliconenslang? Bel voor advies of een prijsopgave naar 0180 – 614077 of stuur een mail naar info@petervandenberg.nl.