KWALITEITSVOLLE SILICONEN PLAAT VAN PETER VAN DEN BERG

Peter van den Berg is in samenwerking met BIW Isolierstoffe GmbH gespecialiseerd in de ontwikkeling, het produceren en de verkoop van de meest uiteenlopende siliconen– en glasweefselproducten. Wij beschikken over een groot en modern machinepark – hetgeen ons uitstekende productiemogelijkheden met hoge vakkennis biedt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis verkregen. Deze kennis heeft geleid tot tal van productiemogelijkheden. Dit stelt ons in de gelegenheid u een veelheid aan standaard en oplossingen op maat te bieden.

GA VOOR DE SILICONEN PLAAT VAN PETER VAN DEN BERG

Wanneer u op zoek bent naar kwaliteitsvolle siliconen plaat bent u bij ons aan het juiste adres. Kies uw producten uit ons ruime assortiment in siliconenproducten. Wij leveren verschillende uitvoeringen van siliconen plaat in massief en schuim, veelal uit voorraad.

VOORDELEN SILICONEN PLAAT:

  • Groot temperatuursbereik
  • Goed verouderingsbestendig
  • Zeer flexibel
  • Eenvoudig te reinigen
  • Leverbaar in vele diktes

EEN DESKUNDIG ADVIES

Wilt u een vakkundig advies op het gebied van afdichting? Neem dan contact met ons op. Ook voor specifieke vragen over bijvoorbeeld de siliconen plaat of andere siliconen afdichtingen kunt u bij ons terecht. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.