HOOGWAARDIG SILICONENRUBBER MASSIEF EN SCHUIM

Welkom op de site van Peter van den Berg Afdichtingstechniek. Wij leveren hoogwaardige producten van siliconen rubber in massief en schuim. Deze producten worden geproduceerd volgens normen zoals b.v. de DIN EN ISO 9001. Hiermee wordt gegarandeerd, dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, waardoor er grote toepassingseisen aan gesteld kunnen worden. Door het inzetten van ons siliconen rubber zult u in vele toepassingen een optimaal resultaat bereiken. Vele producten zijn uit voorraad leverbaar.

WIE ZIJN WE? 

Wij zijn Peter van den Berg Afdichtingstechniek. Een vakbekwame onderneming gespecialiseerd in siliconen-, glasweefsel- en PTFE technologie. Wij zijn flexibel, innovatief en deskundig. Mede door deze sterke punten vormen we een marktleider op het gebied van standaard en specifieke siliconen-, glasweefsel- en PTFE afdichtingen.

EEN OVERZICHT VAN ONS ASSORTIMENT 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Neem voor meer informatie over siliconen rubber of over ons overige assortiment zoals siliconen plaat, siliconen schuim of siliconen slangen, contact met ons op.

Op het gebied van afdichtingen staan wij u graag te woord en zorgen voor een advies op maat. Meer weten? Vul het formulier in.