SILICONEN PLAATRUBBER, EENVOUDIG TE REINIGEN EN STERILISEERBAAR

Siliconen plaatrubber is een zeer flexibel rubber dat in verschillende branches, zoals bijvoorbeeld de verwarmings-  en de voedingsmiddelenindustrie wordt toegepast, onder andere als afdichtingsplaat, beschermplaat of walsbekleding. Bij Peter van den Berg vindt u de siliconen plaatrubber van uw keuze, in uiteenlopende hardheden en geschikt voor toepassingen met levensmiddelen.

EIGENSCHAPPEN VAN SILICONEN PLAATRUBBER

Een belangrijke eigenschap van siliconen plaatrubber is dat het nagenoeg niet reageert met andere stoffen. Het is fysiologisch inert. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen en steriliseerbaar. Dit maakt siliconen plaatrubber uitermate geschikt voor toepassingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Siliconen plaatrubber is bestand tegen lage en hoge temperaturen, transparant van -60°C tot +200°C en rood/bruin tot +230°C. Het wordt niet aangetast door uv-straling of vocht. Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert siliconen plaatrubber in diverse diktes, in verschillende hardheden, met en zonder inlage en met een hoger temperatuurbereik. De kleuren transparant, rood/bruin en blauw zijn uit voorraad leverbaar.                   

SILICONEN PLAATRUBBER VAN PETER VAN DEN BERG AFDICHTINGSTECHNIEK

Peter van den Berg Afdichtingstechniek is al ruim 35 jaar een begrip op het gebied van siliconen– en rubberafdichtingen. Er wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van producten die passen bij de actuele marktvraag. In Nederland heeft Peter van den Berg Afdichtingstechniek zich voor veel bedrijven reeds bewezen als een betrouwbare partner en de laatste jaren raakt ook wereldwijd een groeiend aantal afnemers hiervan overtuigd.

Dit wordt niet alleen bereikt door slechts het leveren van kwaliteitsproducten, die het resultaat zijn van vakmanschap en kennis, maar evenzo door de klantgerichte benadering. U krijgt snel antwoord op vragen; ook in de levering verliest Peter van den Berg Afdichtingstechniek geen tijd.

Bent u op zoek naar een siliconen plaatrubber of wilt u professioneel advies inwinnen over afdichtingtechnieken of leveringsmogelijkheden? Neemt u dan contact op via 0180 – 614077 of info@petervandenberg.nl, wij zijn u graag van dienst!