PTFE SLANGEN VAN PETER VAN DEN BERG, DE HOOGSTE KWALITEIT

PTFE slangen, doorgaans bekend onder de merknaam Teflon® slangen van DuPont Performance Elastomers LLC, vindt u bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek tegen de hoogst mogelijke kwaliteit. In ons assortiment vindt u een uitgebreid spectrum aan afdichtingsproducten, ook voor FPM en glaszijde bent u bij ons aan het goede adres.

KENMERKEN VAN PTFE SLANGEN

PTFE als materiaal en PTFE slangen werden in 1938 ontwikkeld door DuPont. Zij gaven het de bekende naam Teflon® en zetten dit initieel vooral in voor oorlogsgeschut. Door het geldende octrooi mag alleen deze partij deze naam gebruiken, maar zoals met veel producten het geval is, wordt PTFE onder andere namen, doch vaak van vergelijkbare kwaliteit, verkocht. PTFE slangen van Peter van den Berg Afdichtingstechniek zijn vanzelfsprekend altijd van de hoogste kwaliteit.

PTFE werd met de tijd steeds bekender, nadat bleek dat dit niet reageerde met vele andere stoffen vond dit ook zijn toepassing in de voedingsmiddelenindustrie; zoals in anti-aanbaklagen. Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert PTFE slangen die niet aangetast worden door zuren, logen, extreme temperaturen of uv-straling. Zo kunt u uw PTFE slangen onder zeer veel omstandigheden gebruiken. PTFE slangen zijn zeer goed chemisch bestendig en bestand tegen vele agressieve mediums en zijn daarmee onder andere geschikt om in te zetten in de chemische-, farmaceutische- en vele andere industrieën.

PTFE SLANGEN OP MAAT

Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert PTFE slangen met standaard afmetingen in verschillende lengtematen voor diverse toepassingen uit voorraad. Op aanvraag zijn andere afmetingen, slangstukjes en slangen met vulstoffen leverbaar. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd rekenen op professioneel advies en een klantgerichte benadering van ons team.

Voor meer informatie, bestellingen van PTFE slangen of andere producten, neem contact op met Peter van den Berg Afdichtingstechniek. Dat kan telefonisch: 0180 – 614077, via de fax: 0180 –
616494 of door te mailen naar info@petervandenberg.nl.