EPDM PAKKING VOOR HOOGWAARDIGE TOEPASSINGEN

EPDM, voluit Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer, is een elastomeer. Een EPDM pakking is, dankzij de structuur van EPDM, bestand tegen warmte en is zeer elastisch. Heeft u een EPDM pakking nodig? Bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek vindt u EPDM profielen en platen.

KENMERKEN VAN EEN EPDM PAKKING

Een EPDM pakking is geschikt voor hoogwaardige toepassingen, zoals bijvoorbeeld in de scheepsbouw voor het afdichten van deuren en luiken. Daarnaast worden deze pakkingen veel gebruikt voor buitentoepassingen, bijvoorbeeld bij de afdichting van daken en als afdichtingsrubber in de auto-industrie.

Een EPDM pakking van goede kwaliteit heeft in de juiste toepassing een lange levensduur. EPDM is zeer goed verouderingsbestendig. Het rubber heeft standaard een rekbaarheid van 200%, een hardheid van 70 ± 5° Shore A. en kan worden ingezet bij temperaturen van -40°C tot +120°C, met een maximum temperatuur van kortstondig +140°C. EPDM pakkingen zijn bestand tegen ozon, uv-straling en de meeste bazen en zuren.

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN EPDM PAKKING

Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert EPDM pakkingen zoals platen van diverse diktes, maar ook strippen, stroken, kiss-cutting of stansproducten en zelfklevende vormen en platen met één of twee inlagen. Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert desgevraagd een EPDM pakking met een afwijkende hardheid of geschikt voor levensmiddelen.

Snel reageren op uw vragen en zorgen voor korte levertijden staan hoog in het vaandel bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek. Bestel uw EPDM pakking vandaag en u kunt spoedig aan de slag met een product van hoge kwaliteit.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of eigenschappen van EPDM pakkingen? Neemt u dan contact op met Peter van den Berg Afdichtingstechniek, telefonisch, via mail of fax. Via de website kunt u zich inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief die handige informatie en inzichten biedt!