SILICONEN VACUUMSLANG TEGEN EXTREEM LAGE LUCHTDRUK

In diverse industriële processen wordt gewerkt met luchtledige situaties, verkregen door een vacuumpomp. De hierop aangesloten siliconen vacuumslang is bestand tegen een extreem lage luchtdruk, Peter van den Berg levert een groot assortiment van deze slangen. Het transporteren van vloeibare stoffen, bijvoorbeeld in de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie, gebeurt door transport door een siliconen vacuumslang.

WIJ LEVEREN UW SILICONEN VACUUMSLANG MET RUIM 35 JAAR ERVARING

Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert al ruim 35 jaar siliconenproducten. Zoekt u een siliconen vacuumslang, dan weet u dat u bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek vindt wat u nodig heeft. Niet alleen siliconen slangen, maar ook siliconen pakkingen en profielen behoren tot het ruime assortiment.

Onze expertise op het gebied van siliconen leidt tot de vervaardiging van producten van hoge kwaliteit en met sterke eigenschappen. Onze siliconen vacuumslang is bestand tegen vocht en extreme temperaturen van -60°C tot +180°C. Het materiaal raakt niet beschadigd door rook, gassen of chemische dampen en is derhalve bruikbaar voor talloze doeleinden. De siliconen vacuumslang voldoet uiteraard aan de ISO 14001 kwaliteitsnorm.

EEN GESCHIKTE SILICONEN VACUUMSLANG

Naast siliconen slangen levert Peter van den Berg Afdichtingstechniek ook afzuigslangen van PVC, neopreen en PTFE. Deze materialen geven de slang onder andere andere eigenschappen met betrekking tot de temperatuurbestendigheid. De siliconen vacuumslang is met haar vier robuuste polyester inlagen, die tussen de siliconenlagen zijn weggewerkt, en haar RVS spiraal zeer flexibel.

U kunt bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek ook terecht voor rubberprofielen, hogedrukplaten en plaatrubber. De meeste producten zijn op voorraad en kunnen binnen enkele dagen worden geleverd.

Heeft u vragen of wilt u een siliconen vacuumslang bestellen? U kunt telefonisch contact opnemen via 0180 – 614077, via email: info@petervandenberg.nl of door te faxen naar: 0180 – 616494. De professionals van Peter van den Berg Afdichtingstechniek staan klaar om u van dienst te zijn.