TEADIT LEVERANCIER

Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is leverancier van TEADIT pakkingen en afdichtingsproducten. TEADIT is een innovatief bedrijf dat hoogwaardige producten levert en streeft naar 100 procent klanttevredenheid. De werkwijze van TEADIT sluit daarom naadloos aan bij ons assortiment en onze instelling: u staat centraal.

LEVERANCIER VAN TEADIT

TEADIT zoekt de lokale leveranciers zorgvuldig uit, om de kwaliteit van haar producten te waarborgen tot aan de klant. De keuze viel niet voor niets op Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. Als u een deskundig vakbekwaam bedrijf zoekt met meer dan 35 jaar ervaring en tevreden klanten in Nederland en daarbuiten, komt u vanzelf bij ons terecht. Wij leveren alleen maar hoogwaardige producten, die voldoen aan de meest zware actuele eisen van de industrie. Zo zijn we precies op de hoogte van wat er nodig is en tegen welke problemen u aanloopt bij de keuze van pakkingen.

DE VOORDELEN VAN TEADIT

De producten van TEADIT worden constant geïnnoveerd, zodat u altijd meteen profiteert van de allerlaatste technische verbeteringen. U kunt daardoor kiezen uit een compleet assortiment van stopbuspakkingenPTFE pakkingen en afdichtingsproducten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn de producten van TEADIT snel leverbaar en zeer scherp geprijsd.

TEADIT: PERFECTE AFDICHTING MET PERFECTE SERVICE

Als de afdichting dus perfect moet zijn en bijvoorbeeld ook geschikt voor extreme temperaturen en schommelingen in temperatuur, chemische stoffen of kwetsbare flenzen van glas, email of kunststof, dan is een TEADIT pakking precies wat u zoekt. Bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. staan wij u graag terzijde met deskundig advies en een perfecte service. Wilt u een offerte voor een product van TEADIT of advies over welk product voor u het beste is, bel ons dan voor vrijblijvend en deskundig advies. Ons telefoonnummer is 0180 – 614077 en ons mailadres is info@petervandenberg.nl.