MOSRUBBER UITVOERBAAR IN SILICONEN, EPDM EN NEOPREEN

Eén van de materialen die gebruikt kan worden bij het afdichten van kieren en randen is mosrubber. Peter van den Berg Afdichtingstechniek ontwikkelt en levert mosrubber in diverse vormen, als plaat of profiel. Deze producten worden veel gebruikt in de scheepsbouw, auto-industrie en in de productie van diverse apparatuur.

Upload Image...

KENMERKEN VAN MOSRUBBER

Mosrubber is opgebouwd uit deels open en gesloten of geheel gesloten cellen. Dit maakt het materiaal zacht en flexibel. Het is omgeven door een gesloten huid. Dankzij de opbouw van het rubber wordt er met een minimum aan indrukking reeds een optimale afdichting verkregen. Dankzij de grote terugveerelasticiteit is mosrubber, mits op een juiste wijze ingezet, nauwelijks gevoelig voor vormverandering en heeft het een sterk herstelvermogen.

Mosrubber heeft afhankelijk van de gekozen rubberkwaliteit een breed temperatuurbereik, het is bestand tegen temperaturen van maximaal -50°C tot +280°C. Daarnaast is het ozon- en weerbestendig. Mosrubber is uitermate geschikt voor het vochtwerend afdichten van onder andere beglazing en deuren, onder uiteenlopende omstandigheden.

MOSRUBBER VAN PETER VAN DEN BERG AFDICHTINGSTECHNIEK

Peter van den Berg Afdichtingstechniek levert mosrubber als profiel of plaat in diverse afmetingen en uitvoeringen in siliconenEPDM en neopreen. Kunt u een specifieke afmeting, uitvoering of hardheid niet in ons standaard assortiment vinden? Dan kunnen wij deze op aanvraag voor u vervaardigen, de profielen of platen worden dan geproduceerd op basis van uw specificaties.

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op afdichtingsgebied. Via de website van Peter van den Berg Afdichtingstechniek kunt u zich abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Daarin vindt u het laatste nieuws over onze producten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over mosrubber, of andere materialen die u nodig heeft voor afdichtingsprojecten? De experts van Peter van den Berg Afdichtingstechniek voorzien u graag van advies. U kunt telefonisch contact opnemen via 0180 – 614077 of info@petervandenberg.nl.