HITTEBESTENDIGE SLANGEN VOOR HOGE TEMPERATUREN

Bent u op zoek naar hittebestendige slangen voor toepassingen bij hoge temperaturen? Peter van den Berg Afdichtingstechniek produceert deze slangen van siliconen, glaszijde met siliconenbekleding en afzuigslangen van geïmpregneerd glasdoek met een temperatuurbestendigheid tot maximaal +300°C. Bij blootstelling aan hoge temperaturen blijven de hittebestendige slangen onverminderd intact.

TOEPASSINGEN VAN HITTEBESTENDIGE SLANGEN

Bij de productie van huishoudelijke apparatuur, in de auto-industrie en in de installatietechniek worden hittebestendige slangen vaak gebruikt voor doorvoer van vloeistoffen of ter isolatie of mechanische bescherming. Peter van den Berg Afdichtingstechniek combineert hoge kwaliteit met duurzaamheid. De siliconenslangen en afzuigslangen zijn flexibel, de glaszijde slangen zijn scheur- en knikvast.

Peter van den Berg Afdichtingstechniek biedt een groot assortiment aan hittebestendige slangen tegen scherpe prijzen. Vele uitvoeringen zijn leverbaar, met variaties in afmetingen, isolatiewaarden en slangconstructies. Hittebestendige slangen, die juist gekozen zijn, hebben een lange levensduur, hetgeen het gebruiksdoel ten goede komt. Voor een goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.

HITTEBESTENDIGE SLANGEN VAN PETER VAN DEN BERG AFDICHTINGSTECHNIEK

Uw vraag staat altijd centraal. Peter van den Berg Afdichtingstechniek heeft hittebestendige slangen van standaardafmetingen meestal op voorraad. U kunt ook maatwerk slangen met andere afmetingen, een hoger temperatuurbereik of een aangepaste bekleding of impregnatie bestellen, waarbij de levertijd altijd met u wordt overlegd.

In 1977 is Peter van den Berg Afdichtingstechniek in Barendrecht gestart met de ontwikkeling van flexibele afdichtingsproducten. Door bijzonder klantgericht te werken en kwaliteit te leveren is het bedrijf in ruim 35 jaar tijd uitgegroeid tot een betrouwbare partner. Het succes beperkt zich niet alleen tot de Nederlandse markt, want ook in het buitenland groeit het aantal afnemers.

Heeft u vragen over de producten van Peter van den Berg of wilt u hittebestendige slangen bestellen? Neem dan contact op via 0180 – 614077 of info@petervandenberg.nl.