HOOGWAARDIGE SILICONENPAKKING VAN PETER VAN DEN BERG

Peter van den Berg is een vertrouwde leverancier van vele soorten siliconenproducten. Eén van de professionele producten van siliconen is de siliconenpakking. Een vooraanstaand product van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Al meer dan 30 jaar heeft Peter van den Berg zich bewezen een vakkundige organisatie te zijn. Alle werknemers zijn professioneel geschoold en geven onze relaties een vakkundig advies over siliconenpakking.

De siliconenpakking is slechts één van de siliconenproducten van Peter van den Berg. Zo leveren wij ook vele uitvoeringen siliconenslangen, siliconen-glaszijde-producten, siliconen plaat en profiel in schuim en massief. Siliconenpakking wordt voor vele doeleinden gebruikt en kan door ons op maat worden gemaakt. Ontdek de vele voordelen, uitstekende toepassingsmogelijkheden en het brede toepassingsgebied van onze siliconen.

PETER VAN DEN BERG LEVERT SILICONENPAKKING AAN DE VOLGENDE BRANCHES:

 

Machinebouw

Technische industrie

Groot keuken techniek

Laboratoria

Levensmiddelen industrie

Farmaceutische industrie

Elektronica

Chemische industrie

Huishoudelijke apparatenbouw

Goot keukentechniek

Verpakkingsindustrie

Luchtvaart industrie

Onze siliconenpakking is veelal uit voorraad leverbaar en wordt gemaakt in een modern machinepark waar wij de productie in eigen hand hebben. Hierdoor is er een optimale controle over onze siliconenproducten en kunnen wij een hoogwaardige garantie garanderen.

Enkele voordelen van siliconenpakking zijn o.a.: niet adhesief, weers- en vooral ozonbestendig, reukvrij, moeilijk ontvlambaar, vele RAL kleuren leverbaar, zeer goed temperatuursbestendig, zeer goed verouderingsbestendig, grote afdichtende werking, enz.

BESTEL DIRECT

Heeft u interesse in onze siliconenpakking? Neem dan nu contact met ons op en bestel direct uw gewenste product. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht.