EEN SLANG MET INLAGE BIEDT VELE VOORDELEN

Een slang met inlage is te verkrijgen met een standaard drukbestendige inlage of een inlage van aramide, staaldraden of koperdraden. Bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. hebben we al meer dan 35 jaar ervaring met industriële slangen met en zonder inlage. Bij ons krijgt u een vakkundig advies over wat de beste slang met inlage is voor een specifieke toepassing.

KWALITEITEN VAN SLANG MET INLAGE

Een siliconen slang met inlage is gemaakt van een siliconen binnenslang en buitenmantel, waartussen een drukbestendige inlage zit. De standaard drukbestendige inlage bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is van polyester of van glaszijde, maar er zijn vele andere kwaliteiten mogelijk. Sommige modellen zijn verkrijgbaar met meerdere inlagen. Door de keuze van de kwaliteit van de inlage wordt de drukbestendigheid bepaald en ook het temperatuurbereik.

ROBUUSTE SLANG MET INLAGE

Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. levert slangen die voldoen aan de actuele eisen van de industrie. Een slang met inlage is dan ook een hoogwaardig product. Doordat de slang bijvoorbeeld inwendig glad is, plakt er niets aan vast en blijft er niets achter, ook geen bacteriën. Bovendien is een slang met inlage doorgaans te steriliseren, ook met stoom.

SLANG MET INLAGE BREED INZETBAAR

Door de eigenschappen van de slang met inlage is deze breed inzetbaar, ook in industrieën waar hygiëne cruciaal is, zoals in de voedselindustrie, laboratoria en farmaceutische industrie. Een slang met inlage wordt daarnaast gebruikt voor het vervoeren van vele soorten industriële vloeistoffen en kent dus vele toepassingen. Kortom, het is slechts zoeken naar de juiste slang met inlage. De klantvriendelijke vakmensen van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. willen u daar graag bij helpen. U hoeft alleen maar te bellen naar 0180 – 614077 of een mailtje te sturen naar info@petervandenberg.nl.

Tipgeexpandeerd PTFE – siliconen afzuigslang – transportslang