CELRUBBER PROFIEL VOOR HET AFDICHTEN VAN DEUREN, LUIKEN EN BEGLAZING

Bent u op zoek naar een leverancier voor een celrubber profiel? Peter van den Berg Afdichtingstechniek is al ruim 35 jaar een begrip op dit gebied. Een celrubber profiel is opgebouwd uit een structuur van gesloten cellen. De cellen staan niet in een open verbinding met elkaar. Dit maakt dat het celrubber profiel een effectieve barrière is tegen gassen en vloeistoffen. Er zijn diverse rubberkwaliteiten verkrijgbaar, zoals neopreen en EPDM.

CELRUBBER PROFIEL VAN NEOPREEN OF EPDM

EPDM en neopreen hebben overeenkomstige eigenschappen in de weerstand tegen lage en hoge temperaturen, waarbij EPDM beter bestand is tegen hogere temperaturen dan neopreen. EPDM is goed bestand tegen weersinvloeden en wordt daarom veel toegepast in buitentoepassingen. Het is bestand tegen invloeden van ozon, uv-straling en vocht. Neopreen heeft een goede chemische bestendigheid en is vlamdovend.

Celrubber profielen worden onder andere gebruikt in de bouw voor het afdichten van deuren, luiken en beglazing. Ook in de apparaten- en carrosseriebouw en luchtbehandelingssystemen vindt het celrubber profiel zijn toepassing.

ADVIES OVER UW CELRUBBER PROFIEL

Een celrubber profiel is zeer bruikbaar voor het afdichten van randen en kieren. Welk type celrubber het meest geschikt is voor uw project hangt af van de exacte toepassing. Omdat neopreen en EPDM gedeeltelijk dezelfde eigenschappen bezitten, is het handig advies in te winnen van de professionals van Peter van den Berg Afdichtingstechniek.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een celrubber profiel? Ook dan staat Peter van den Berg Afdichtingstechniek voor u klaar. De profielen zijn leverbaar in diverse afmetingen, in zwart, wit of grijs en al dan niet voorzien van een zelfklevende strip. Voor uiteenlopende toepassingen is celrubber ook als plaat of pakking leverbaar.

Wanneer u een celrubber profiel wilt bestellen of meer informatie zoekt, neemt u dan contact op met de professionals van Peter van den Berg Afdichtingstechniek!