DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN EEN FLEXIBELE SLANG

Een flexibele slang moet van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn, anders slijt deze bij elke buiging. Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. heeft een ruim assortiment aan flexibele slangen die voldoen aan de meest strenge eisen in de industrie. Zo bent u verzekerd van een flexibele slang, die lang meegaat en dat scheelt u in de kosten.

FLEXIBELE SLANG BLIJFT FUNCTIONEREN

Een flexibele slang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is bestendig tegen de meeste omstandigheden, zoals onder andere weersomstandigheden of temperaturen. Naast een flexibele slang voor statische of flexibele toepassingen zijn er speciale uitvoeringen die ook constante veelvuldige buigingen aankunnen. In alle gevallen blijft het belangrijk dat de slang knikvast is, de (lucht)weerstand niet toeneemt en de diameter gelijk blijft, zodat de slang ondanks de buiging blijft functioneren.

EEN FLEXIBELE SLANG VOOR ELKE TOEPASSING

Juist omdat een flexibele slang een zo universeel onderdeel is in industriële producten, apparaten, machines en processen is de keuze zeer groot. Er is wel een speciale flexibele slang voor elke toepassing. Zo kunt u denken aan slangen die bestendig zijn tegen bepaalde stoffen, zoals zuren, vaste slijtende stoffen, water, stoom, olie en benzine. Of een flexibele slang die uiterst geschikt is voor de levensmiddelenindustrie, omdat deze geen stoffen afgeeft, antibacterieel is en makkelijk te steriliseren. Welke eisen u ook stelt aan de flexibele slang, er is altijd een slang in ons assortiment die eraan kan voldoen.

MEER DAN ALLEEN EEN FLEXIBELE SLANG

Bent u op zoek naar een industriële flexibele slang die aan uw eisen voldoet? Ons uitgebreide voorraadprogramma maakt het mogelijk om u snel van dienst te zijn en dat tegen een zeer scherpe prijs. U hoeft alleen maar te bellen naar 0180 – 614077 of een mail te sturen naar info@petervandenberg.nl.

Vraag ook naar onze transportslangflexibele afzuigslang en slang met inlage.