SILICONEN AFZUIGSLANG KAN EXTREME OMSTANDIGHEDEN AAN

Een siliconen afzuigslang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. heeft een zeer groot temperatuurbereik en is hittebestendig tot wel 300 graden Celsius. Dat maakt een siliconen afzuigslang dan ook heel geschikt voor het afvoeren van zowel koude als warme gassen, lucht, rook en chemische dampen. Bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. vindt u naast een siliconen afzuigslang een ruim assortiment aan afzuigslangen voor industriële toepassingen.

DE VOORDELEN VAN EEN SILICONEN AFZUIGSLANG

Naast het grote temperatuur bereik van min 85 graden tot 300 graden Celsius, waardoor een siliconenslang uiterst geschikt is voor zowel de koelte- als warmte-techniek, heeft een siliconen afzuigslang meerdere voordelen. Zo is de slang uiterst buigzaam, waardoor deze zowel statisch als bewegend toegepast kan worden. Er is zelfs een model dat bestand is tegen frequente constante bewegingen. Een siliconen afzuigslang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is dan ook bestand tegen extreme omstandigheden en slijtage.

SILICONEN AFZUIGSLANG ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

Een siliconen afzuigslang is door de kleine buigradius uitermate buigzaam. Ook als de afzuigslang wordt gebogen nemen de luchtweerstand en de inwendige diameter niet toe. Er zijn modellen die druk en vacuüm-bestendig zijn of uiterst geschikt voor het afvoeren van vochtige lucht en condens. Naast een standaard assortiment levert Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. op aanvraag maatwerkoplossingen. Zoals diverse coatings of afwijkende maten en lengtes.

SERVICE BIJ UW SILICONEN AFZUIGSLANG

Gaat u voor uw siliconen afzuigslang of andere afzuigslangen en afdichtingsmaterialen graag naar een specialist, dan bent u bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. op het goede adres. Bij ons vindt u behulpzame vakmensen, die op de hoogte zijn van de zwaarste actuele markteisen en u graag voorzien van het juiste product tegen een scherpe prijs. Aarzel dus niet en bel 0180 – 614077 of mail info@petervandenberg.nl.