BREED INZETBARE POLYURETHAAN AFZUIGSLANG

Een polyurethaan afzuigslang is uitermate geschikt om vaste slijtende stoffen af te zuigen en wordt daarom vaak gebruikt in de hout- en metaalindustrie. Bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. heeft u de keuze uit een ruim assortiment topkwaliteit afzuigslangen tegen een scherpe prijs.

TOEPASSING POLYURETHAAN AFZUIGSLANG

Door een polyurethaan afzuigslang kunnen niet alleen vaste stoffen worden afgevoerd, maar ook lucht en dampen. De slang is stevig genoeg om poeders, isolatiemateriaal, houtsnippers en andere slijtende stoffen door te laten zonder snel te slijten. Naast de hout- en metaalindustrie wordt de polyurethaan afzuigslang ook toegepast in de granulaat- en zelfs de levensmiddelenindustrie. Een polyurethaan afzuigslang is dan ook breed inzetbaar in een scala aan toepassingen en industrieën.

POLYURETHAAN AFZUIGSLANG IN VELE SOORTEN EN MATEN

Een polyurethaan afzuigslang is te krijgen in verschillende wanddiktes, waardoor deze geschikt is voor lichte tot extreem zware werkomstandigheden. De standaard polyurethaan afzuigslang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is gemaakt van polyurethaan met een koperkleurige verenstalen of kunststof spiraal. Als een standaard polyurethaan afzuigslang niet voldoet, zijn er diverse maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een polyurethaan afzuigslang die antistatisch, moeilijk ontvlambaar of waterbestendig is. Daarnaast is er een polyurethaan afzuigslang die speciaal geschikt is voor de strenge eisen van de levensmiddelenindustrie.

POLYURETHAAN AFZUIGSLANG BIJ DE SPECIALIST

Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is al ruim 35 jaar een specialist in siliconen, glasweefsel, PTFEafzuigslangen, stopbuspakkingen en andere rubberen producten. Door de specialistische ervaring kunnen we u altijd flexibele hoogwaardige oplossingen bieden tegen een schappelijke prijs.
Bent u op zoek naar een polyurethaan afzuigslang of andere afzuigslangen? Neem dan gerust contact op voor een offerte of een vrijblijvend advies. Ons telefoonnummer is 0180 – 614077. Om te mailen kunt u het contactformulier invullen of een mailtje sturen naar info@petervandenberg.nl.