NEOPREEN AFZUIGSLANG VAN HOGE KWALITEIT

Een industriële neopreen afzuigslang is geschikt voor de doorvoer van warme en koude lucht, gassen, rook en bepaalde chemische dampen. Deze slang is daarom breed inzetbaar in de industrie. Als u kiest voor een neopreen afzuigslang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. bent u verzekerd van topkwaliteit die lang meegaat.

HOOGWAARDIGE NEOPREEN AFZUIGSLANG

De hoogwaardige neopreen slangen zijn gemaakt van enkel of dubbellaags glasvezeldoek met een neopreen coating en een robuuste staalspiraal. Voor zwaardere toepassing is er een speciale neopreen afzuigslang gemaakt van polyamidedoek met een coating van neopreen, waardoor zelfs herhaaldelijk buigen nauwelijks slijtage tot gevolg heeft.

BETROUWBAAR ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Een neopreen afzuigslang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. is dus goed bestand tegen extreme omstandigheden en heeft een groot temperatuurbereik. Zelfs als de neopreen slang ingedrukt of gebogen wordt, blijft de luchtweerstand hetzelfde, zodat de lucht met dezelfde snelheid kan worden afgezogen. Kortom: een neopreen slang die betrouwbaar is, ook onder extreme omstandigheden.

UNIVERSELE OF MAATWERK NEOPREEN AFZUIGSLANG

Voor elke toepassing is een neopreen afzuigslang te vinden die voldoet aan de eisen. Een neopreen afzuigslang is universeel inzetbaar in de industrie en wordt veelvuldig toegepast in onder andere de koeltechniek en motorvoertuigtechniek. Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. kan naast universele producten ook maatwerk leveren. Op aanvraag kunnen afgepaste lengtes en tussenmaten geleverd worden en diverse coatings aangebracht worden. Zo heeft u een neopreen afzuigslang die perfect voldoet aan uw eisen.

EEN NEOPREEN AFZUIGSLANG MET VAKKUNDIG ADVIES

Voor een neopreen afzuigslang kunt u terecht bij Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V., de specialist in siliconen, glasweefsel, PTFEafzuigslangen, pakkingen en rubber producten. Wij staan al meer dan 35 jaar klanten uit binnen- en buitenland bij met vakkundig advies en uitstekende service. Bel 0180 – 614077 of mail info@petervandenberg.nl.