DE VOORDELEN VAN EEN FLEXIBELE AFZUIGSLANG

Een van de vele voordelen van een flexibele afzuigslang is het gebruik in flexibele toepassingen en de mogelijkheid om de opening van afzuigslang naar de bron van de vervuiling te brengen. Een flexibele afzuigslang van Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. voldoet ongeacht de toepassing aan de zwaarste eisen in de industrie, zodat u altijd garantie heeft op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

GEBRUIKSVRIENDELIJK FLEXIBELE AFZUIGSLANG

Met de huidige milieu- en veiligheidsregels zijn er strenge eisen voor de luchtkwaliteit op de werkplek. Een flexibele afzuigslang kan makkelijker dicht bij de bron van de vervuiling gebracht worden, waardoor de damp of rook veel effectiever weggezogen kan worden. Datzelfde geldt natuurlijk voor een flexibele afzuigslang die gebruikt wordt als transportslang voor vaste materialen, zoals bijvoorbeeld granulaat of zand. Met een enkele beweging wordt de flexibele afzuigslang in de juiste stand gezet, zodat het productieproces vlot blijft verlopen.

FLEXIBELE AFZUIGSLANG IN MACHINES

In diverse machines is een flexibele afzuigslang een onontbeerlijk onderdeel voor het functioneren. Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. heeft een keur aan standaard en speciale afzuigslangen in het assortiment, die inzetbaar zijn in elke industrie. De flexibele afzuigslang moet dan wel aan de juiste eisen voldoen, zoals bijvoorbeeld temperatuurbestendigheid, geschiktheid voor een bepaalde stof of speciale omstandigheden. Bij de keuze voor de juiste flexibele afzuigslang komt dan ook deskundige kennis kijken.

DESKUNDIG ADVIES OVER EEN FLEXIBELE AFZUIGSLANG

Door meer dan 35 jaar ervaring en tevreden klanten in binnen- en buitenland kan Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. beter dan wie dan ook adviseren over de juiste flexibele afzuigslang voor een bepaalde toepassing. Door een excellent voorraadprogramma leveren we de flexibele afzuigslang snel en tegen een scherpe prijs. Bestel of vraag om een offerte via 0180 – 614077 of info@petervandenberg.nl. Wij helpen u graag.