Siliconen producten

U zit goed bij Peter van den Berg wanneer u op zoek bent naar de volwaardige siliconenproducten. Wij bieden onze klanten een hoogstaande service en producten van de hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze siliconenproducten worden in grote verscheidenheid, zowel in massief als in schuim in diverse maten en uitvoeringen geleverd. Door de sterke eigenschappen van deze producten kunnen ze in vele toepassingen worden ingezet.

SILICONENPRODUCTEN VAN PETER VAN DEN BERG AFDICHTINGSTECHNIEK

Wij zijn specialist in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van siliconen- en glasweefselproducten, die veelal uit voorraad leverbaar zijn. De productie vindt plaats in een moderne machinepark. Aangezien wij het productieproces in eigen hand hebben, kunnen wij u hoogwaardige producten garanderen. Onze ervaring in afdichten verzekert een optimaal resultaat: de beste producten met een goede service.

MEER INFORMATIE OVER ONZE SILICONENPRODUCTEN?

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment siliconenproducten en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Stuur ons uw vragen per e-mail of bel naar (0031) 0180 614077.