OP ZOEK NAAR DE JUISTE AFZUIGSLANG?

Met de juiste afzuigslang kun je vele stoffen afzuigen of transporteren. Het vraagt wel enige kennis om de juiste afzuigslang te vinden voor een bepaalde toepassing. Voor een industriële afzuigslang gaat u natuurlijk naar de beste. Met meer dan 35 jaar aan ervaring en tevreden klanten in binnen- en buitenland mag Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. zich wel de beste partner noemen.

CRUCIAAL: DE JUISTE AFZUIGSLANG

Een afzuigslang kan het best worden aangepast aan de werkomstandigheden. Zo heeft u nooit een te dure afzuigslang, maar altijd eentje die precies kan doen wat nodig is. De constructie en het materiaal van de slang bepaalt welke stof ermee afgezogen kan worden. Sommige slangen zijn uiterst geschikt voor gassen en dampen, andere zijn speciaal bedoeld voor vloeibare stoffen of juist voor vaste stoffen.

VELE TOEPASSINGEN VAN EEN AFZUIGSLANG

In elk industrieel proces spelen afzuigslangen een rol, want altijd is er wel een bijproduct, resten of afval af te zuigen. Denk daarbij aan een afzuigslang voor hete of koude lucht, gassen, dampen, poeders, granulaat, houtspaanders, kiezel, zand en diverse vloeistoffen. Aan elke afzuigslang worden andere eisen gesteld, afhankelijk van het proces waarin de slang moet functioneren. Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. kan daarom altijd een ruim assortiment direct uit voorraad leveren, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

OOK DE JUISTE KOPPELING

Niet alleen moet de afzuigslang perfect uitgekozen zijn, maar zonder de juiste koppeling functioneert een afzuigsysteem niet goed. Vandaar dat Peter van den Berg Afdichtingstechniek B.V. een snel leverbaar assortiment aan koppelingen en ander toebehoren heeft. Bent u op zoek naar een afzuigslang voor een specifieke toepassing, bel dan gerust voor informatie en advies naar 0180 – 614077 of stuur een mail naar info@petervandenberg.nl. Onze klantvriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag.